boekenmobiel
| boekenwinkeltje | vorming | gevleugelde verhalen | contact | home

 

 

Boekenwinkeltje: klein en fijn, voor wie met open ogen wil kijken en genieten!

Tamboek heeft sinds kort een kleine toonruimte met stapels prachtige kinder-en jeugdboeken.

Je vindt er klassiekers terug, maar ook nieuwe boeken die qua inhoud, stijl of vorm de moeite waard zijn.

'Zelf ben ik een echt leesbeest en kan ik makkelijk uren wegdromen met een goed boek. In prentenboeken snuffel ik even graag als een jong kind en meestal kan ik het niet laten om een boek voor te lezen of te vertellen. Ik vertel minstens één keer per maand de nieuwste boekjes voor peuters in een kinderdagverblijf. Om de boekjes meteen te toetsen. Om te zien of kinderen ze echt leuk vinden. Kinderboeken staan meer in de belangstelling dan ooit. We hebben de voorleesweken, jeugdboekenweken, kinder-en jeugdjury Vlaanderen, nominaties voor Gouden uil, leeswolf en leeswelpen, en nog veel meer. Maar toch zijn kinderen zelf slim genoeg om te weten welke boeken ze fijn vinden en welke niet, ze zijn mijn belangrijkste inspiratiebron bij het kiezen van de boeken.'

Heb je een geschenk nodig voor een geboorte of verjaardagsfeest, voor een traktatie of een beetje troost. Dan kan je terecht bij Tamboek. We helpen om het juiste boek voor U en uw kind te kiezen.

Wil je een bijzonder geschenkpakket voor iemand samenstellen? Kom langs, het wordt een origineel cadeau! We kunnen verrassen dankzij onze ervaring en kennis, we durven buiten de lijntjes kleuren dankzij het kind in ons!

Ook voor adolescenten en volwassenen hebben we onverwacht mooie dingen. Fotoboeken die op de salontafel blijven liggen, poëzie die iedereen kan bekoren, ongewone boeken met een ziel.