boekenmobiel
| boekenwinkeltje | vorming | gevleugelde verhalen | samenwerken | contact | verwanten | home

> Met Tamboek samenwerken: de passie delen!
> Presentatrices

 

 

Met Tamboek samenwerken: de passie delen!

Tamboek is een uniek project in de wereld van het kinderboek. De mobiele boekhandel bestaat nu al meer dan zes jaar en heeft een grote schare fans. Het concept is immers eenvoudig: in een aangename, huiselijke sfeer brengt een gastvrouw of gastheer een aantal mensen samen. Die mensen krijgen een mooie selectie kinder-en jeugdboeken met deskundig advies van een presentatrice. Na de presentatie kunnen de gasten boeken bestellen. Die worden een tiental dagen na de presentatie bij de gastvrouw of gastheer geleverd. Tamboek is synoniem voor een gezellige avond met boeken!

Conny: "Het was al snel duidelijk dat ik dit project niet alleen kon dragen. Het aantal vragen naar een boekenavond stijgt elk jaar. Ik krijg vragen om boekpresentaties te doen over heel Vlaanderen. Daarom werk ik graag samen met andere mensen. Elk kan binnen zijn regio presentaties verzorgen. Het is ook verrijkend om ervaringen en ideeën uit te wisselen met anderen. Het boekenproject wordt verder ontwikkeld, verrijkt, uitgediept! Tamboek heeft een groter bereik binnen Vlaanderen en meer mensen leren het concept van boekenavonden kennen. Het is vooral fijn om te werken met mensen die van boeken houden!"


We zoeken nog fijne mensen die ons team kunnen versterken en in hun regio voor boekenavonden kunnen zorgen.Wie?
Als je van kinder-en jeugdboeken houdt en er graag iets mee wil doen, dan is de formule van Tamboek misschien wel een toffe oplossing.
Boeken presenteren is trouwens een goede cocktail van gezinsleven en werk of van gezinsleven, werk en bijverdienste. Je kan volgens je eigen ritme, goesting, situatie een extra inkomen verdienen.
Boekenavonden zijn avontuurlijk, afwisselend en leerrijk. Geen enkele is dezelfde. Feit is dat je waardering krijgt van volwassenen, maar evengoed van kinderen, voor uw inzet, kennis en werk.
De selectie van Tamboek is de moeite waard, ze steunt op goed klassiekers en wordt voortdurend aangevuld met nieuwe titels.


Nodig
Elke presentatrice die met Tamboek samenwerkt heeft een passie voor kinder-en jeugdboeken.
Heeft de feeling om een boekenavond bij mensen thuis of in een kinderdagverblijf op een fijne manier te laten verlopen. Kan bestellingen en nabestellingen verzorgen.
Kan zelfstandig werken en mag een commissieloon op boekenverkoop verdienen.


Interesse in het project van Tamboek?
Neem dan contact op met Conny Tielemans. Ik zal je graag alles vertellen over het reilen en zeilen van Tamboek. Stuur een mail naar info@tamboek.be of bel naar gsm: 0476/230769.Noot van een fijne boekenfee, Kathleen Van der Velde:

"Mijn liefde voor kinderboeken komt vanuit mijn honger naar nieuwe verhalen. Ik hou van de mooie illustraties, de fantasie en de humor die je in zoveel prenten -en jeugdboeken kan terug vinden. Ik heb dezelfde nieuwsgierigheid als kinderen om een nieuw boek open te slaan, deel de spanning om de pagina om te draaien en ik lees met zoveel enthousiasme voor zodat we er echt in geloven. Boeken helpen kinderen om zichzelf te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Het voorlezen is trouwens het allerleukste moment van de dag, dicht bij elkaar samen bij verhalen wegdromen..."
Presentatrices